İçeriğe geç

Gizlilik Politikası

GİZLİLİK POLİTİKASI

Buradaysanız, bu web sitesinin kullanıcısı olarak size karşılık gelen yükümlülükler ve haklar hakkında daha fazla bilgi edinmek istediğiniz için https://micomidaperuana.com ve bu çok iyi. Görevimiz, sizi ve sizinkileri usulüne uygun olarak bilgilendirilmektir.

Bu Gizlilik Politikasında, bu web sitesinin amacı ve bize sağladığınız verileri etkileyen her şeyin yanı sıra size tekabül eden yükümlülükler ve haklar hakkında sizi tam bir şeffaflık içinde bilgilendireceğiz.

Başlamak için, bu web sitesinin, açık onayınızı verdiğiniz kişisel verileri ve bu web sitesinin düzgün çalışması için kullandığımız çerezleri etkileyen veri koruma ile ilgili mevcut düzenlemelere uygun olduğunu bilmelisiniz ve faaliyetini geliştirebilir.

Bu web sitesi özellikle aşağıdaki düzenlemelere uygundur:

El RGPD (Gerçek kişilerin korunmasına ilişkin 2016 Nisan 679 tarihli Avrupa Parlamentosu ve Konseyinin 27/2016 (AB) Yönetmeliği) farklı AB ülkelerinde kişisel verilerin işlenmesine ilişkin düzenlemeyi birleştiren yeni Avrupa Birliği düzenlemesidir.

La LOPD (15 Aralık Tarihli 1999/13 Kişisel Verilerin Korunmasına Dair Organik Kanun y Kraliyet Kararnamesi 1720/2007, 21 Aralık, LOPD Geliştirme Yönetmeliği) kişisel verilerin işlenmesini ve bir web sitesi veya blogdan sorumlu olanların bu bilgileri yönetirken üstlenmesi gereken yükümlülükleri düzenler.

La LSSI (34 Temmuz Bilgi Toplumu ve Elektronik Ticaret Hizmetleri Hakkında 2002/11 Sayılı Kanun) Bu blogda olduğu gibi, ekonomik işlemleri elektronik yollarla düzenleyen.

TANIMLAMA VERİLERİ

Bu web sitesinin sorumlusu ve sahibi COSMOVIL TECHNOLOGIES, SL (Bundan böyle COSMOVIL olarak anılacaktır)

  • Adı: KOZMOVİL
  • NIF: B-668768688
  • Kayıt ofisi: C / BEGONIAS, 279-280. 816-LIMA
  • Web sitesi etkinliği: Tarifler, reklam gösterileri ve bağlı kuruluş ürünlerinin tavsiyesi ile ilgili içeriğin dağıtımı.
  • E-posta: [e-posta korumalı]

Bize rızanızla sağladığınız veriler ve bu Gizlilik Politikasında belirlenen kullanıma göre, İspanyol Veri Koruma Ajansı'na usulüne uygun olarak kaydedilen ve söz konusu dosyadan sorumlu kişinin COSMOVIL olduğu otomatik bir dosyaya dahil edilecektir. Bu, yasaların öngördüğü şekilde verilerinizin güvende olduğu anlamına gelir.

Bize verdiğiniz kişisel veriler, her zaman açık rızanızla, sizden silmemizi talep edene kadar, bu Gizlilik Politikasında aşağıda belirtilen ve açıklanan amaçlar için saklanacak ve işlenecektir..

Bu Gizlilik Politikasının, yasal değişikliklere veya faaliyetlerimizdeki değişikliklere uyarlanabilmesi için herhangi bir zamanda değiştirilebileceğini ve web üzerinde herhangi bir zamanda yürürlükte olan politikayla ilgili olarak sizi bilgilendiririz. Bu değişiklik, uygulanmasından önce size bildirilecektir.

KOŞULLAR

İçiniz rahat olsun diye, her durumda belirtilen ilgili amaç için verilerinizi toplamak için her zaman açık rızanızı isteyeceğimizi bilmelisiniz; bu, rıza verirseniz, bu Gizlilik Politikasını okuyup kabul ettiğiniz anlamına gelir..

Bu web sitesine eriştiğinizde ve kullandığınız anda, kullanıcı durumunuzu ilgili haklarınız ve yükümlülüklerinizle kabul edersiniz.

18 yaşından büyükseniz, ebeveynlerinizin veya velilerinizin önceden onayı olmadan bu web sitesine kullanıcı olarak kayıt olabilirsiniz.

18 yaşın altındaysanız, kişisel verilerinizi işlemek için ebeveynlerinizin veya velilerinizin onayına ihtiyacınız olacaktır.

VERİLERİNİZİN KAYIT VE AMACI

Eriştiğiniz forma veya bölüme bağlı olarak, yalnızca aşağıda açıklanan amaçlar için gerekli verileri talep edeceğiz. Aşağıdaki amaçlar için kişisel bilgi istediğimizde, her zaman açık onayınızı vermelisiniz:

  • Kayıt veya elektronik iletişim formunun göründüğü sayfaların veya bölümlerin her birinde özellikle belirtilen özel amaçlar.
  • Genel olarak, hizmetinize sunduğumuz iletişim formlarından herhangi biri aracılığıyla kullanıcı olarak yaptığınız istek, yorum, sorgu veya her türlü talebinize yanıt vermek için.
  • Sorular, istekler, faaliyetler, ürünler, haberler ve/veya hizmetler hakkında sizi bilgilendirmek için; e-posta, faks, Whatsapp, Skype, sağlanan telefon, sms ve mms yoluyla.
  • Size, iletişimleri gerçekleştirmeyi mümkün kılan diğer elektronik veya fiziksel yollarla ticari veya reklam amaçlı iletişimler göndermek.

Bu iletişimler her zaman ürünlerimiz, hizmetlerimiz, haberlerimiz veya promosyonlarımızın yanı sıra ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz ve birlikte çalıştığımız işbirlikçilerimiz, şirketler veya "ortaklarımız" tarafından sunulabilecek ürün veya hizmetlerle ilgili olacaktır. promosyon veya ticari işbirliği anlaşmaları.

Öyleyse, aşağıda belirtilen istisnalar hariç olmak üzere, bu üçüncü tarafların hiçbir zaman kişisel verilerinize erişemeyeceğini garanti ederiz. COSMOVIL, web sitesinin sahibi olarak.

Bu web sitesinde üçüncü taraf bağlı kuruluş ürünleri gösterilmektedir. Özellikle AMAZON.

Bu, "Şimdi Satın Al" veya benzerine tıkladığınızda, ürünlerin sunulduğu sayfaya yönlendirileceğiniz anlamına gelir. 

Bu durumda, aranmasını ve kolay edinilmesini kolaylaştırmak için, yalnızca gösterdiğimiz ürünlerin satın alınabileceği bu üçüncü tarafların sayfalarına ve / veya platformlarına bağlantılar sağladığımızı ve kolaylaştırdığımızı bilmelisiniz.

Bu bağlantılı ve üçüncü taraf sayfaları incelenmemiştir veya tarafımızdan kontrollere veya tavsiyelere tabi değildir, bu nedenle hiçbir koşulda KOZMOVİL bu web sitelerinin içeriklerinden, tüm alanlarda kullanımlarından doğan sorumluluklardan veya kullanıcının mahremiyetine ilişkin alınan önlemlerden, kişisel verilerinin işlenmesinden veya oluşturulabilecek diğerlerinden sorumlu tutulacaktır.

Tüm bu nedenlerle, bu ürünleri satın almaya veya web sitelerini kullanmaya başlamadan önce bu bağlantılı sitelerin kullanım koşullarını, satın alma koşullarını, gizlilik politikalarını, yasal bildirimleri ve / veya benzerlerini dikkatlice ve önceden okumanızı öneririz. .

VERİ DOĞRULUĞU VE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ

Bir kullanıcı olarak, gönderdiğiniz verilerin doğruluğundan ve değiştirilmesinden yalnızca siz sorumlusunuz KOZMOVİLbu konuda herhangi bir sorumluluk üstlenmemizi sağladı.

Başka bir deyişle, sağlanan kişisel verilerin doğruluğunu, geçerliliğini ve gerçekliğini garanti etmek ve her durumda yanıt vermek sizin sorumluluğunuzdadır ve bunları gerektiği gibi güncel tutmayı taahhüt edersiniz.

Bu Gizlilik Politikasında ifade edilenlere uygun olarak, iletişim veya abonelik formunda eksiksiz ve doğru bilgiler vermeyi kabul edersiniz.

ABONELİK İDARESİ VE GERİ ÇEKME HAKKI

Bize sağladığınız verilerin sahibi olarak, istediğiniz zaman bize bir e-posta göndererek erişim, düzeltme, iptal ve itiraz haklarınızı kullanabilirsiniz. [e-posta korumalı] ve geçerli belgeniz olarak kimlik belgenizin fotokopisini ekleyebilirsiniz.

Aynı şekilde, doğrudan aldığınız aynı e-postadan veya bize bir e-posta göndererek haber bültenimizi veya diğer ticari iletişimleri almayı durdurmak için istediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. [e-posta korumalı]

ÜÇÜNCÜ TARAF HESABI İLE VERİLERE ERİŞİM

Bu web sitesinin faaliyetlerinin işletilmesi ve geliştirilmesi için kesinlikle gerekli hizmetleri sağlamak için, verileri aşağıdaki hizmet sağlayıcılarla ilgili gizlilik koşulları altında paylaştığımızı size bildiririz.

Bu üçüncü tarafların, söz konusu bilgileri, kişisel verilerin korunması ile ilgili yürürlükteki düzenlemeler sayesinde, onlarla ilişkilerimizde özel olarak düzenlenmeyen başka bir amaçla kullanamayacağından emin olabilirsiniz.

Bu web sitesi https://siteground.es/, ticari marka ile SiteGround Barındırma Profesyoneli, sitemize erişebilmeniz ve sitemizde gezinebilmeniz için barındırma hizmetleri sağlar. Bu şirketin gizlilik politikasını ve diğer yasal yönlerini aşağıdaki bağlantıdan kontrol edebilirsiniz: https://www.siteground.com/privacy.htm.

Web sitemiz, sayfalarımızda gördüğünüz ticari içeriği sağlamak için reklam sunucuları kullanmaktadır. Bu reklam sunucuları, reklam içeriğini kullanıcıların demografik profillerine uyarlamanızı sağlayan çerezler kullanır:

Google Analytics:

Google Analytics, ana ofisi 1600 Amphitheatre Parkway, MountainView (California), CA 94043, Amerika Birleşik Devletleri (“Google”) adresinde bulunan bir Delaware şirketi olan Google, Inc. tarafından sağlanan bir web analizi hizmetidir.

Google Analytics, web sitesinin kullanıcıların web sitesini nasıl kullandığını analiz etmesine yardımcı olmak için bilgisayarınızda bulunan metin dosyaları olan "çerezler" kullanır.

Çerez tarafından web sitesini kullanımınızla ilgili olarak oluşturulan bilgiler (IP adresiniz dahil) doğrudan Google tarafından iletilir ve arşivlenir. Google bu bilgileri bizim adımıza, web sitesini kullanımınızı takip etmek, web sitesi etkinliği hakkında raporlar derlemek ve web sitesi etkinliği ve İnternet kullanımı ile ilgili diğer hizmetleri sağlamak için kullanacaktır.

Google, söz konusu bilgileri yasalar gerektirdiğinde veya söz konusu üçüncü taraflar Google adına bilgileri işlediğinde üçüncü taraflara iletebilir. Google, IP adresinizi sahip olduğu diğer verilerle ilişkilendirmez.

Bir kullanıcı olarak ve haklarınızı kullanırken, tarayıcınızdaki uygun ayarları seçerek çerezlerin kullanımını reddederek veri veya bilgilerin işlenmesini reddedebilirsiniz, ancak bunu yaparsa, kullanamayabileceğinizi bilmelisiniz. bu web sitesinin tam işlevselliği.

Bu web sitesini kullanarak, bu Gizlilik Politikasında sağlanan bilgilere göre, Google'ın veri işlemlerini belirtilen şekilde ve amaçlarla kabul etmiş olursunuz. 

Daha fazla bilgi için Google'ın gizlilik politikasını kontrol edebilirsiniz en https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google AdSense:

Google, bir ortak sağlayıcı olarak, bu web sitesinde reklam sunmak için çerezleri kullanır. Google reklamı aracılığıyla ve içerik ağının gizlilik politikasına erişerek DART çerezinin kullanımını devre dışı bırakabilirsiniz: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google, web sitemizi ziyaret ettiğinizde reklam sunmak için ortak reklam şirketlerini kullanır. Bu şirketler, bu ve diğer web sitelerini (adınız, adresiniz, e-posta adresiniz veya telefon numaranız hariç) ziyaretlerinizden elde ettikleri bilgileri, ilginizi çeken ürün ve hizmetlerle ilgili reklamlar sunmak için kullanabilirler.  

Bu web sitesini kullanarak, Google tarafından belirtilen şekilde ve amaçlarla verilerin işlenmesine izin vermiş olursunuz.

Tanımlama bilgilerinin kullanımı ve bilgi toplama uygulamaları ve kabul veya ret prosedürleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, ÇEREZ POLİTİKAMIZ'a bakın.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Web sitesinin sahibi olarak, KOZMOVİL işlediği kişisel verilerin güvenliğini ve bütünlüğünü garanti altına almak ve yetkisiz üçüncü taraflarca kaybedilmesini, değiştirilmesini ve / veya erişimini önlemek için gerekli tüm teknik ve organizasyonel önlemleri almıştır. 

Size daha fazla bilgi için, Yasal uyarı y Çerez politikası.

A %d bunun gibi blogcular: