Ugrás a tartalomra

Adatvédelem

Política DE PRIVACIDAD

Ha itt van, az azért van, mert többet szeretne tudni azokról a kötelezettségekről és jogokról, amelyek Önnek, mint a weboldal felhasználójának felelnek meg https://micomidaperuana.com és ez nagyon jó. Kötelességünk az, hogy tájékoztassa Önt és Önt a kellő tájékoztatásért.

Ebben az adatvédelmi nyilatkozatban teljes átláthatósággal tájékoztatjuk Önt a weboldal céljáról és mindenről, ami az Ön által megadott adatokat érinti, valamint az Önt megillető kötelezettségekről és jogokról.

A kezdéshez tudnia kell, hogy ez a weboldal megfelel az adatvédelemmel kapcsolatos jelenlegi szabályozásnak, amely érinti azokat a személyes adatokat, amelyeket kifejezett hozzájárulásával ad nekünk, valamint a sütiket, amelyeket a webhely megfelelő működése érdekében használunk, és fejlesztheti tevékenységét.

Konkrétan, ez a webhely megfelel az alábbi előírásoknak:

El RGPD (Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (27. április 2016.) a természetes személyek védelméről), amely az új európai uniós rendelet egységesíti a személyes adatok feldolgozásának szabályozását az EU különböző országaiban.

La LOPD (A személyes adatok védelméről szóló, december 15-i 1999/13 y december 1720-i 2007/21 királyi rendelet, a LOPD fejlesztési szabályzata), amely szabályozza a személyes adatok kezelését és azokat a kötelezettségeket, amelyeket a weboldalért vagy blogért felelősöknek vállalniuk kell ezen információk kezelése során.

La LSSI (Törvény az információs társadalom és az elektronikus kereskedelem szolgáltatásairól), amely elektronikus úton szabályozza a gazdasági tranzakciókat, ahogy ez a blog is.

AZONOSÍTÁSI ADATOK

A weboldal felelős és tulajdonosa COSMOVIL TECHNOLOGIES, SL (a továbbiakban COSMOVIL)

  • Név: KOSMOVIL
  • NIF: B-668768688
  • Székhely: C / BEGONIAS, 279-280. 816-LIMA
  • Weboldal tevékenység: Receptekkel kapcsolatos tartalmak terjesztése, reklámmegjelenítések és társult termékek ajánlása.
  • Email: [e-mail védett]

Az Ön hozzájárulásával és a jelen Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott felhasználási móddal megadott adatok egy, a Spanyol Adatvédelmi Ügynökségnél megfelelően regisztrált automatizált fájlba kerülnek, amelyben a fájlért felelős személy: COSMOVIL . Ez azt jelenti, hogy adatai biztonságban vannak, a jogszabályoknak megfelelően.

Az Ön által megadott személyes adatokat, mindig az Ön kifejezett hozzájárulásával, a jelen Adatvédelmi Szabályzatban alább megadott és ismertetett célokra tároljuk és dolgozzuk fel, mindaddig, amíg Ön nem kéri törlését..

Tájékoztatjuk, hogy ezt az adatvédelmi irányelvet bármikor módosíthatjuk annak érdekében, hogy azt a jogalkotási változásokhoz vagy a tevékenységeinkben bekövetkező változásokhoz igazítsuk, bármikor az interneten közzétett módon. Az ilyen módosításról az alkalmazás előtt értesítést kapunk.

HASZNÁLATI FELTÉTELEK

Tudnia kell, hogy az Ön nyugalma érdekében minden esetben kifejezett hozzájárulását fogjuk kérni adatainak minden esetben meghatározott célból történő gyűjtéséhez, ami azt jelenti, hogy a hozzájárulás megadása esetén elolvasta és elfogadta a jelen Adatvédelmi nyilatkozatot..

Abban a pillanatban, amikor belép a weboldalra, és azt használja, vállalja a felhasználói állapotát, a megfelelő jogokkal és kötelezettségekkel.

Ha 18 évesnél idősebb, regisztrálhat felhasználóként ezen a weboldalon a szülei vagy a gyámjai előzetes hozzájárulása nélkül.

Ha 18 évesnél fiatalabb, személyes adatainak feldolgozásához szülei vagy gyámjai beleegyezése szükséges.

AZ ADATOK REGISZTRÁCIÓJA ÉS CÉLJA

Attól függően, hogy milyen formátumban vagy szakaszban érkezik, kizárólag az alábbiakban leírt célokra kérjük meg a szükséges adatokat. Ha személyes információt kérünk a következő célokra, akkor mindig kifejezetten hozzájárulnia kell ehhez:

  • A konkrét célok, amelyeket különösen megjelölnek azokon az oldalakon vagy szakaszokon, ahol a regisztrációs vagy elektronikus kapcsolatfelvételi űrlap megjelenik.
  • Általánosságban elmondható, hogy megválaszoljuk kéréseit, megjegyzéseit, kérdéseit vagy bármilyen típusú kérését, amelyet felhasználóként az Ön rendelkezésére bocsátott kapcsolatfelvételi űrlapok valamelyikén keresztül intéz.
  • Tájékoztatjuk Önt kérdésekről, kérésekről, tevékenységekről, termékekről, hírekről és/vagy szolgáltatásokról; e-mailben, faxon, Whatsappon, Skype-on, telefonon, sms-ben és mms-ben.
  • Kereskedelmi vagy reklámüzenetek küldése Önnek bármilyen más elektronikus vagy fizikai eszközön keresztül, amely lehetővé teszi a kommunikációt.

Ezek a kommunikációk mindig termékeinkhez, szolgáltatásainkhoz, híreinkhez vagy promócióinkhoz, valamint azokhoz a termékekhez vagy szolgáltatásokhoz kapcsolódnak, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhetik Önt, és amelyeket olyan együttműködőink, cégek vagy „partnereink” kínálhatnak, akikkel kapcsolatban állunk. promóciós vagy kereskedelmi együttműködési megállapodások.

Ha igen, garantáljuk, hogy ezek a harmadik felek soha nem férnek hozzá az Ön személyes adataihoz, az alábbiakban felsorolt ​​kivételekkel, mindenesetre ezeket a közleményeket a COSMOVIL, mint a weboldal tulajdonosa.

Ez a webhely harmadik féltől származó kapcsolt termékeket jelenít meg. Pontosabban a AMAZON.

Ez azt jelenti, hogy amikor a "Vásárlás most" elemre vagy hasonlóra kattint, akkor átirányítják arra az oldalra, ahol a termékeket kínálják. 

Ebben az esetben tudnia kell, hogy csak azoknak a harmadik feleknek az oldalaira és / vagy platformjaira mutató hivatkozásokat biztosítunk és könnyítünk meg, ahol az általunk bemutatott termékek megvásárolhatók, annak megkönnyítése érdekében, hogy megkeresjük őket és megkönnyítsük azok beszerzését.

Ezeket a linkelt és harmadik féltől származó oldalakat nem vizsgáltuk felül, és nem ellenőriztük vagy ajánlották velünk, tehát semmiképpen sem KOSMOVIL felelősnek tekintendő ezen weboldalak tartalmáért, a használatukból eredő felelősségekért minden területen, sem pedig a felhasználó magánéletének védelmével, személyes adatainak kezelésével vagy más, esetlegesen megállapított intézkedésekkel kapcsolatban.

Mindezen okok miatt javasoljuk, hogy figyelmesen és előre olvasson el minden, a kapcsolódó webhelyek használati feltételeit, vásárlási feltételeit, adatvédelmi irányelveit, jogi közleményeit és / vagy hasonlóit, mielőtt megkezdené a termékek vásárlását vagy a webhelyek használatát. .

Az adatok pontossága és valódisága

Felhasználóként Ön kizárólag a felelős a küldött adatok valódiságáért és módosításáért KOSMOVIL, felmentve bennünket minden ezzel kapcsolatos felelősség alól.

Más szavakkal: a felelõssége garantálni és a megadott személyes adatok valódiságát, érvényességét és hitelességét minden esetben megválaszolni, és vállalja, hogy ezeket megfelelõen frissíti.

A jelen adatvédelmi irányelvekben foglaltaknak megfelelően Ön vállalja, hogy teljes és helyes információt szolgáltat a kapcsolattartó vagy előfizetői űrlapon.

A FELIRATKOZÁS VISSZAVONÁSA ÉS A VISSZAVONÁS JOGA

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatok tulajdonosaként hozzáférési, helyesbítési, törlési és tiltakozási jogát bármikor gyakorolhatja, ha e-mailt küld nekünk a címre. [e-mail védett] és csatolja a személyazonosító okmány fénymásolatát érvényes igazolásként.

Hasonlóképpen, bármikor leiratkozhat hírlevelünkről vagy bármilyen más kereskedelmi kommunikációról, közvetlenül ugyanabból az e-mailből, amelyet kapott, vagy e-mailt küld nekünk [e-mail védett]

ADATOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS HARMADIK FELEK SZÁMÁRA

A weboldal üzemeltetéséhez és tevékenységeinek fejlesztéséhez feltétlenül szükséges szolgáltatások nyújtása érdekében tájékoztatjuk Önt, hogy az alábbi szolgáltatókkal adatainkat megosztjuk a megfelelő adatvédelmi feltételek mellett.

Biztos lehet abban, hogy ezek a harmadik felek nem használhatják fel ezeket az információkat más célra, amelyet a személyes adatok védelmére vonatkozó vonatkozó rendelkezések alapján nem szabályozunk kifejezetten velük fennálló kapcsolatunkban.

Ez a webhely a https://siteground.es/, védjegyoltalommal SiteGround Hosting Professional, amely a tárhelyszolgáltatásokat nyújtja annak érdekében, hogy hozzáférhessen webhelyünkhöz és navigáljon velük. Ellenőrizheti a vállalat adatvédelmi irányelveit és egyéb jogi szempontjait az alábbi linken: https://www.siteground.com/privacy.htm.

Webhelyünk reklámszervereket használ annak érdekében, hogy biztosítsa az oldalainkon látható kereskedelmi tartalmat. Ezek a hirdetési szerverek sütiket használnak, amelyek lehetővé teszik a hirdetési tartalom adaptálását a felhasználók demográfiai profiljaira:

A Google Analytics:

A Google Analytics a Google, Inc., egy delaware-i vállalat webelemző szolgáltatása, amelynek székhelye: 1600 Amphitheatre Parkway, MountainView (California), CA 94043, Egyesült Államok („Google”).

A Google Analytics "sütiket" használ, amelyek a számítógépen található szöveges fájlok, hogy segítse a webhelyet annak elemzésében, hogy a felhasználók hogyan használják a weboldalt.

A süti által a weboldal használatával kapcsolatos információkat (beleértve az Ön IP-címét) a Google közvetlenül továbbítja és archiválja. A Google ezeket az információkat a nevünkben használja annak érdekében, hogy nyomon tudja követni a webhely használatát, jelentéseket készítsen a webhely tevékenységéről, és biztosítsa a weboldal tevékenységével és az internet használatával kapcsolatos egyéb szolgáltatásokat.

A Google továbbadhatja ezt az információt harmadik feleknek, ha a törvény ezt megköveteli, vagy ha az említett harmadik felek az információkat a Google nevében dolgozzák fel. A Google nem társítja az Ön IP-címét semmilyen más adatával, amely rendelkezik.

Felhasználóként és jogainak gyakorlása során elutasíthatja az adatok vagy információk kezelését azáltal, hogy elutasítja a sütik használatát, a böngészőjében a megfelelő beállítások kiválasztásával, azonban tudnia kell, hogy ha igen, akkor nem tudja használni a weboldal teljes funkcionalitása.

A weboldal használatával a jelen Adatvédelmi Szabályzatban megadott információk szerint elfogadja a Google adatkezelését a megadott módon és módon. 

További információkért ellenőrizze a Google adatvédelmi irányelveit en https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google Adsense:

A Google, mint partnerszolgáltató, cookie-kat használ a hirdetések megjelenítéséhez ezen a webhelyen. A DART cookie használatát letilthatja a Google hirdetésen keresztül és a tartalmi hálózat adatvédelmi szabályzatának elérésével: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

A Google partner hirdető cégeket használ a hirdetések megjelenítésére, amikor Ön felkeresi webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatják az Ön által ezen és más webhelyeken tett látogatásai során szerzett információkat (az Ön nevét, címét, e-mail címét vagy telefonszámát nem számítva) arra, hogy hirdetéseket jelenítsenek meg Önnek olyan termékekről és szolgáltatásokról, amelyek érdekesek lehetnek az Ön számára.  

A weboldal használatával hozzájárul az adatok Google általi feldolgozásához a megadott módon és célokra.

Ha többet szeretne megtudni a sütik használatáról és az információgyűjtési gyakorlatokról, valamint az elfogadási vagy elutasítási eljárásokról, olvassa el a SÜTEMÉNYEK POLITIKÁT.

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Mint a webhely tulajdonosa, KOZMOBIL meghozott minden szükséges technikai és szervezeti intézkedést a feldolgozott személyes adatok biztonságának és integritásának garantálásához, valamint az adatok elvesztésének, megváltoztatásának és / vagy jogosulatlan harmadik felek általi hozzáférésének megakadályozásához. 

Emlékeztetjük Önt, hogy további információkért forduljon hozzánk jogi nyilatkozat y A sütik irányelve.

A %d ilyen bloggerek: